Organisatie

Attent Zorg en Behandeling is een organisatie met een maatschappelijke doelstelling, die diensten levert op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de brede regio van Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst.

Attent Zorg en Behandeling levert die diensten daar waar u verblijft. Dat kan dus in één van haar locaties zijn, maar ook bij u thuis.
Bij Attent Zorg en Behandeling spannen ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers zich in om, aan meer dan 1.500 cliënten, zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.

U bent onze klant en de medewerkers zijn kwalitatief hoogwaardige dienstverleners .
Kwaliteit, variatie in aanbod, respectvolle bejegening en flexibiliteit kenmerken onze werkwijze. 
Attent Zorg en Behandeling wil de kwaliteit van de dienstverlening permanent verbeteren en zorgen voor voldoende en kwalitatief geschikt personeel en een gezonde bedrijfsvoering. 
 
Attent Zorg en Behandeling beschikt over tien locaties waar wonen wordt gecombineerd met zorg, begeleiding en eventueel behandeling. Elke locatie heeft een eigen karakter en een eigen sfeer. De medewerkers zijn op alle locaties even betrokken en staan dag en nacht voor u klaar staan. Zo houden we zorg bereikbaar en toegankelijk voor iedereen.

Attent Zorg en Behandeling kan u ook zorg en diensten aan huis leveren via onze thuiszorgorganisatie. Attent Zorg Thuis levert hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging en ondersteunende begeleiding.
Gewoon bij u thuis en precies wat u vraagt.
Het werkgebied van Attent Zorg Thuis is de regio Arnhem, Dieren, Doesburg, Rheden, Overbetuwe. 
 

Goede organisatie, perfecte zorg

Attent heeft haar organisatie rondom de cliënt gebouwd. De ondersteunende diensten zijn geconcentreerd in De Steeg. De Raad van Bestuur, de diensten Personeel & Organisatie, Financiën & Informatie en de afdeling Kwaliteit & Ontwikkeling zijn ondergebracht in het Attent Servicecentrum aan de Hoofdstraat.

Ook het Attentiepunt, de centrale klantenservice van Attent Zorg en Behandeling is met de dienst Vastgoed & Terreinen ondergebracht aan de Hoofdstraat. Samen bundelen ze de krachten voor een uitstekende zorg op maat.
 

Attentiepunt

Attent heeft een eigen klantenservice. De medewerkers van Attentiepunt regelen alle zaken op het gebied van zorg- en dienstverlening voor mensen met of zonder indicatie. Dit geldt zowel voor thuiszorg als voor verblijf in een van de locaties. Attentiepunt heeft overzicht waar zorg ingezet kan worden. De wens van de cliënt staat hierbij voorop. 

Deze service is te bereiken via een gratis telefoonnummer 0800 288 36 89, e-mail frontoffice@attentzorgenbehandeling.nl of persoonlijk contact.