Zorg met verblijf

Zelfstandig met alle zorg binnen handbereik

Als het voor uw verzorging, eventueel gecombineerd met behandeling, nodig is dat u (tijdelijk) gebruik maakt van één van de locaties van Attent Zorg en Behandeling, dan bieden onze huizen u een omgeving die altijd veiligheid biedt en, als dat nodig is, ook bescherming.
Attent Zorg en Behandeling kent vele vormen van verblijf.

Kortdurend verblijf en langdurend verblijf

Het verblijf kan kortdurend zijn, zoals in het geval van revalidatie. Het kan ook gaan om een tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld om het voor een familielid dat voor u zorgt, mogelijk te maken een weekje met vakantie te gaan.
Het verblijf kan ook langdurend zijn, u komt dan echt bij ons wonen. Dit komt voor in situaties waarin het echt niet mogelijk is om zelfstandig te blijven wonen.

Medewerkers van het Attentiepunt kunnen u informeren over alle mogelijkheden van verblijf bij Attent Zorg en Behandeling.

Logeren

U kunt als familielid / naasten blijven logeren. Attent biedt tevens de mogelijkheid tot het gebruik van een maaltijd.
Op de tarievenlijst vindt u het tarief dat daarvoor wordt gehanteerd.

Woonzorgcentra

Onze sfeervolle woonzorgcentra hebben ruime en comfortabele appartementen die vanzelfsprekend geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. De meeste appartementen zijn voorzien van alarmering. U heeft alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en te genieten van de ongedwongen sfeer. Ook kunt u meedoen aan uiteenlopende activiteiten die voor u worden georganiseerd.
U kunt samen met anderen een maaltijd gebruiken in het restaurant, maar natuurlijk heeft u de keuze om in uw eigen appartement te eten.

De meeste huizen beschikken over een bibliotheek, winkel, kapsalon of pedicure.
Veelal zijn winkels en voorzieningen zoals openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar.

Uw zelfstandigheid staat bij Attent Zorg en Behandeling hoog in het vaandel. De keuzevrijheid om uw leven op uw eigen wijze in te richten en de dingen te kunnen blijven doen die u belangrijk vindt.

De huizen van Attent Zorg en Behandeling.