Palliatieve Zorg

 

Bijzondere zorg in de laatste levensfase.

Bij ernstige ziekte in de laatste fase van het leven is er dikwijls de wens om zolang mogelijk zorg thuis in huiselijke sfeer te ontvangen. Er kan een moment komen dat dit niet meer goed te organiseren of op te brengen is. Regina Pacis biedt professionele zorg in een huiselijke sfeer, waarin we ons richten op het welbevinden van de cliënt en zijn of haar naasten. Deze zorg wordt gegeven in hospice De Baroktuin.

Associatie voor High Care Hospices.

Vanaf 1 oktober 2014 is de Palliatieve Unit in Regina Pacis, welke deel uitmaakt van het Palliatief Netwerk Arnhem en omgeving, lid geworden van de Associatie voor High Care Hospices.

Een audit van de palliatieve unit en controle-interviews met diverse medewerkers heeft tot deze toelating geleid. De AHCH staat voor geprotocolliseerde hoogwaardige zorg aan mensen die in een palliatieve fase zijn gekomen van hun ziekte met vaak complexe zorgvragen. High Care Hospices vervullen een bijzondere rol in het Nederlandse palliatieve veld. Ze zijn hoewel kleinschalig, zeer professioneel en gespecialiseerd en laagdrempelig.


Bezoekadres

Regina Pacis
Centrum voor wonen met zorg en behandeling
Velperweg 158
6824 MD Arnhem

Telefoon 026 384 74 00

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws over deze dienst

  1. Wervingscampagne Ik doe ertoe! gestart
  2. Regina Pacis lid van de Associatie voor High Care Hospices