Eerstelijnsbehandelcentrum Regina Pacis

In de zomer van 2015 is het Eerstelijnsbehandelcentrum Regina Pacis in Arnhem in gebruik genomen. Het eerstelijnsbehandelcentrum is gevestigd op de eerste verdieping van Regina Pacis.
 

 

Wat is eerstelijnszorg?

Eerstelijnszorg is zorg waar u zelf, zonder danwel met een verwijzing, naartoe kunt gaan. U kunt hierbij onder andere denken aan een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist en logopedist. De eerstelijnszorg bij Regina Pacis, zorglocatie van Attent Zorg en Behandeling, is zowel voor de cliënten van Regina Pacis, alsook voor bewoners uit de omgeving. Alle behandelaren kennen verschillende specialisaties zoals CVA, artrose, psychogeriatrie, herstellen na een knie- of heupoperatie, mindfullness, algemene geriatrische fysiotherapie, EDOMAH. Ook zijn er verschillende laagdrempelige oefengroepen. Alle medewerkers zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. Fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij de KNGF. U bent van harte welkom!

Lees verder:
Ergotherapie
Logopedie
Diëtetiek
Psychologie
Fysiotherapie
 

Oncologienetwerk

Attent Zorg en Behandeling is aangesloten bij Het Oncologie Netwerk Presikhaaf. Dit netwerk bestaat uit zorgverleners die samenwerken in de eerstelijns zorg in Arnhem Presikhaaf. Door deze samenwerking kan er vanuit verschillende invalshoeken naar de cliënt worden gekeken. De deelnemende zorgverleners hebben speciale interesse binnen hun vakgebied voor oncologie. Oncologische cliënten en hun familie kunnen gebruik maken van de diensten van dit Netwerk.

Praktijkruimte

De eerstelijnspraktijk, ontvangstbalie, wachtkamer, toiletten en douche bevinden zich op de eerste verdieping van Regina Pacis.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is goed bereikbaar met een auto of met de fiets. Op ons terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Vlak bij de voordeur zijn twee parkeerplaatsen voor minder validen. Met openbaarvervoer is onze praktijk bereikbaar met de bus.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tussen 8.00 en 16.30 uur.
Als u belt, zal een medewerker van het Secretariaat Behandeling u eerst een aantal vragen stellen. Het is fijn als u die vragen zo goed mogelijk beantwoordt. Zo kan de assistente u bij de juiste persoon inplannen en ervoor zorgen dat u voldoende tijd heeft om uw klacht te bespreken. Misschien kan de assistente u meteen helpen of advies geven.

Vandaag nog een afspraak?

Wilt u liefst vandaag nog een afspraak? Belt u dan meteen in de ochtend. De praktijk is op werkdagen vanaf 08:00 uur bereikbaar.

Afspraak afzeggen?

Het kan gebeuren dat u de afspraak moet afzeggen. Geeft u dit, bij voorkeur, minimaal 24 uur van tevoren aan ons door. Een andere cliënt kan dan in uw plaats ingepland worden.

Openingstijden Secretariaat Behandeling

Het Secretariaat Behandeling is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.
Telefoon: 026 -38 47 420
E-mailadres: SecretariaatBehandeling.RegioAO@attentzorgenbehandeling.nl


 

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Aanbod

Locaties

Nieuws over deze dienst

  1. Attent Zorg en Behandeling maakt werk van duurzaamheid
  2. Week van Zorg en Welzijn is gestart, Attent op tour in de regio!
  3. Geweldig nieuws over de praktijkleerroute!
  4. Wervingscampagne Ik doe ertoe! gestart
  5. De woensdagavond zomerwandeling in Park Sacre Coeur