Kastanjehof, Velp

Kleinschalig wonen in Velp

Kastanjehof is de jongste locatie van Attent Zorg en Behandeling.

Deze locatie is op 1 oktober 2012 in gebruik genomen. Dit huis is volledig ingericht en toegerust voor cliënten met oriëntatie problemen en/of dementie en voor mensen met een somatische hulpvraag.

Er zijn vijf verschillende afdelingen met elk een andere sfeer, andere behoeftes en zorgvraag. Samen met u zullen wij bekijken waar u of uw familielid zich het beste ‘thuis’ zal voelen. 

De cliënten beschikken over een eigen kamer. Per afdeling zijn er zes kamers met daarbij een gezamenlijke huiskamer en balkon of tuin waar eenieder altijd gebruik van kan maken.

Multidisciplinaire begeleiding

U en uw familie kunnen te allen tijde een beroep doen op een multidisciplinair team. Dagelijks zijn er vrijwilligers, activiteitenbegeleiders, helpenden, verzorgenden, en (senior) verpleegkundigen aanwezig. Allen onder leiding van een Manager zorg. 

De eerstverantwoordelijke bespreekt samen met de senior verpleegkundige en u af wat er in het persoonlijke zorgleefplan kan komen te staan. Minstens elk half jaar bespreken wij met u en of uw familie wat de wensen zijn voor het komende half jaar. Mocht u of wij hier andere behandelaren ook bij uit willen nodigen dan kan dit altijd. Deze behandelaren zijn wekelijks aanwezig en staan samen met het zorgteam voor u klaar.

Zelf zal u naast persoonlijk contact met de medewerkers ook digitaal mee kunnen lezen in het persoonlijke zorgdossier van uzelf of uw naasten en zo kunnen wij samen staan voor goede zorg. 

Over Kastanjehof

Wij werken met een zorgteam van ongeveer 35 medewerkers; een team dat op elkaar is ingespeeld en vooral weet wat er speelt en wat u nodig heeft. Heeft u speciale wensen ten behoeve van bijvoorbeeld maaltijden, dan weten wij dat graag. Het kleinschalig wonen biedt zoveel voordelen dat wij snel kunnen inspelen op de individuele behoeftes van eenieder. 

Wilt u sfeer komen proeven of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de Cliëntadviseurs, dan zorgen zij dat één van de medewerkers op Kastanjehof u warm welkom heet.

Partneropname

Wanneer één van de twee partners een indicatie krijgt voor opname, dan zijn er binnen Attent Zorg en Behandeling huizen met geschikte kamers voor echtparen. Dit is wel afhankelijk van beschikbare geschikte kamers. Voor meer informatie kunt u contact opnamen met het Attentiepunt.

U bent bij ons van harte welkom.

Wil Zajdenband, directeur zorg en behandeling


Bezoekadres

Kastanjehof
Beschermd wonen met zorg en behandeling
Kastanjehof 2
6883 JR VELP
 
T 088 990 16 00

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Locaties

Nieuws over deze dienst

  1. Terugblik op de Week van Zorg en Welzijn 2019
  2. Leerlingen verzorgen Week van Zorg en Welzijn 2019
  3. Attent Zorg en Behandeling maakt werk van duurzaamheid
  4. Gewijzigde algemene voorwaarden zorgleveringsovereenkomst
  5. HKZ-kwaliteits-certificaat voor Attent Zorg en Behandeling