Eerstelijnsbehandelcentrum Intermezzo

Al geruime tijd zetten de behandelaren van Attent Zorg en Behandeling  hun expertise in bij eerstelijnsbehandelingen in de regio Rheden, Dieren en Doesburg.

Dit betekent dat u zich in ons behandelcentrum kunt laten behandelen door gespecialiseerde en ervaren therapeuten zoals een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist en logopedist. Zij hebben een ruime ervaring in het behandelen van ouderen met veel voorkomende ziektebeelden als: CVA, dementie, ziekte van Parkinson, M.S en/of artrose.

Eerstelijnsbehandeling

De meeste behandelingen zijn individueel maar kunnen ook in groepsverband plaatsvinden. Wanneer u door verschillende behandelaren wordt behandeld stemmen we onze afspraken, voor u zo gunstig mogelijk, op elkaar af. Desgewenst op één locatie.

Onze therapeuten kunnen behandelen zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist. Dit heet Direct Toegankelijk. Onze voorkeur gaat echter uit naar een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist.Elke therapie kent zijn eigen specialisaties

Lees verder:

Behandelcentrum

Ons behandelcentrum is gevestigd in Intermezzo (voorheen Geldershof),  Harderwijkerweg 1, 6952 AA te Dieren. Telefoon: 088 990 1800.

Bereikbaarheid

Het centrum is goed te bereiken met de auto, fiets en met het openbaar vervoer (bus en trein). Op ons terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Er zijn parkeerplaatsen voor minder validen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen bellen tussen 9.00 en 17.00 uur. Als u belt, wordt u verbonden met onze receptie. Zij zorgen ervoor dat uw verzoek in behandeling wordt genomen.

Voor een goede start van uw behandeling vragen we u om bij de eerste afspraak het volgende mee te nemen:

 • een geldig identiteitsbewijs of paspoort
 • uw verzekeringspasje
 • de verwijsbrief van de huisarts of medisch specialist

Afspraak afzeggen?

Het kan gebeuren dat u de afspraak moet afzeggen. Geeft u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons door. Afspraken die niet tijdig zijn afgezegd, kunnen bij u in rekening worden gebracht.

Openingstijden behandelcentrum

Ons centrum is geopend op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur
Telefoon: 088 990 1800
E-mailadres: SecretariaatBehandeling.RegioRDD@attentzorgenbehandeling.nl

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
 • *
 • *
 • *
 • *

Velden met een * zijn verplicht

Aanbod

Locaties

Nieuws over deze dienst

 1. Attent Zorg en Behandeling maakt werk van duurzaamheid
 2. Intentie tot samenwerking getekend voor herontwikkeling terrein voormalig Gelders Hof
 3. Week van Zorg en Welzijn is gestart, Attent op tour in de regio!
 4. Wandelgroepen Dieren
 5. Nieuwsbrief ouderenzorg Dieren