Dagbesteding

Wat houdt dagbesteding in?

Dagelijks is het mogelijk om op verschillende dagdelen zinvolle invulling te geven aan de dag door deel te nemen aan diverse activiteiten. Zoals bijvoorbeeld de ochtend te beginnen met het uitwisselen van de laatste nieuwtjes uit de krant om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de wereld. Hierover kan worden gediscussieerd. Er wordt gezamenlijk koffie gedronken en gezamenlijk gegeten.
Verder worden er activiteiten geboden uit verschillende kunstdisciplines, maar ook creatieve of muzikale activiteiten. Of meedoen aan de wekelijkse ‘beweeg’ ochtend. U heeft de keuze aan welke activiteit u deelneemt.

Wat is het doel van dagbesteding?

Het doel van dagbesteding is om meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig zijn, maar ook zinvol zijn. Die sociale contacten zijn niet alleen plezierig, ze kunnen ook bijdragen aan uw welbevinden. De activiteiten sluiten altijd aan op uw behoeften.

Voor wie bestemd?

Zowel bewoners van Attent Zorg en Behandeling als voor cliënten uit de wijk met een indicatie voor ondersteunende begeleiding in groepsverband, zijn van harte welkom bij dagbesteding. Op welke dagdelen u wilt deelnemen aan de activiteiten bepaalt u zelf.

Meer weten?

Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met Attentiepunt via 0800 288 36 89
of stuur een e-mail: frontoffice@attentzorgenbehandeling.nl

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws over deze dienst

  1. Avondvierdaagse Elst zit erop!
  2. Week van Zorg en Welzijn is gestart, Attent op tour in de regio!
  3. Wervingscampagne Ik doe ertoe! gestart
  4. Belevingstuin bij locatie Intermezzo in Dieren