Bestuurder

Als bestuurder ben ik eindverantwoordelijk voor alles wat er binnen Attent Zorg en Behandeling gebeurt. Ik wil graag dat Attent uitblinkt in het samenspel tussen (familie van) onze cliënten, professionals en vrijwilligers. Alleen samen kunnen wij zorgen voor goede zorg. Aan ons zal het niet liggen: wij willen niet alleen goed zijn in ons vak; maar ook in de omgang met u. Niet alleen luisteren; maar u begrijpen.

Attent heeft alles in huis om goede zorg te leveren. Of dat nu bij u thuis gebeurt (Attent zorg Thuis, ambulante verpleging), kortdurend bij ons verblijft of lang bij ons woont: onze verzorgenden, verplegenden, artsen, therapeuten, koks, medewerkers dagbesteding, enzovoort staan voor u klaar. Mét de vrijwilligers, uw mantelzorgers en u maken wij er samen het beste van.

Als u tips heeft, hoe we dingen beter kunnen doen, dan hoor ik dat graag. Want ik wil graag leren.

Ik sta voor een organisatie die nieuwsgierig is naar hoe dingen beter kunnen. We doen veel aan (bij)leren, coaching, training, e.d. En als iets niet helemaal gaat, zoals het moet, dan bespreken we dat. Zodat we ook daar lering uit trekken.

Wilt u mij iets zeggen, of iets bespreken: kom langs. Ik zit vaak in Intermezzo en houd spreekuur op de locaties. U kunt mij natuurlijk ook mailen b.vanderploeg@attentzorgenbehandeling.nl of bellen 088-9901011. Ik hoor graag van u.

Berend van der Ploeg,

Bestuurder Attent Zorg en Behandeling