Attentiepunt

Attent Zorg en Behandeling beschikt over een eigen centrale klantenservice, die wij het Attentiepunt noemen.
Medewerkers van het Attentiepunt kunnen u informeren over alle mogelijkheden die Attent zorg en behandeling u te bieden heeft. Ook kunnen zij u behulpzaam zijn bij het aanvragen van een indicatie en het regelen van de door u gewenste zorg, begeleiding en behandeling.

De medewerkers van het Attentiepunt zijn niet alleen op de hoogte van de mogelijkheden die Attent Zorg en Behandeling u kan bieden. Zij zijn ook goed geïnformeerd over nagenoeg alle mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de regio.
Het Attentiepunt is telefonisch bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 288 36 89, of via e-mail frontoffice@attentzorgenbehandeling.nl.

Wel zo duidelijk: één aanspreekpunt

Wmo, PGB, Zorgzwaartepakket, CIZ. Wie zorg nodig heeft, is al snel het spoor bijster. Er zijn ook zo veel regelingen, diensten, voorschriften en instellingen. Dat is het resultaat van vergaande professionalisering, maar dat heeft ook een keerzijde; het kan lastig zijn om de zorg te regelen die het beste bij u past. Ook voor vragen op dit gebied kunt u terecht bij de medewerkers van het Attentiepunt.

Attentiepunt deelt waardevolle kennis

De medewerkers van het Attentiepunt hebben veelvuldig contact met alle locaties. Daarom weten ze - van dag tot dag - in welk huis er nog kamers vrij zijn, waar nog ruimte is voor dagopvang en waar u terecht kunt voor de warme maaltijd. Zo heeft u de meeste kans dat u snel krijgt wat u nodig heeft. Daarnaast helpen de medewerkers van Attentiepunt u bijvoorbeeld bij het aanvragen van een gemeentelijke vergoeding voor Tafeltje Dekje, klussendienst of huisaanpassing. Of ze helpen u met het aanvragen van een indicatie bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) in uw regio, zodat u in aanmerking komt voor een WLZ-vergoeding.

U behoudt de regie!

Het zijn altijd uw wensen en behoeften die centraal staan! Zo bespreken we welke oplossing u het beste past, waarbij we ervan uitgaan dat er zo min mogelijk inbreuk is op uw privacy en zelfstandigheid. Attentiepunt adviseert en begeleidt, maar u behoudt de regie. U bepaalt wat u bij ons afneemt. En óf u zorg bij ons afneemt. Attentiepunt bemiddelt voor de diensten van Attent Zorg en Behandeling en kan ook verwijzen naar andere zorgaanbieders.

Bereikbaarheid

Het Attentiepunt is telefonisch bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 288 36 89, of via e-mail frontoffice@attentzorgenbehandeling.nl.


 

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws over deze dienst

  1. Berend van der Ploeg benoemd tot nieuwe bestuurder Attent Zorg en Behandeling.
  2. Welkom op de nieuwe site van Attent wwz