Week van Zorg en Welzijn is gestart, Attent op tour in de regio!


De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.
De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

In de week van 12 tot en met 17 maart 2018 wordt de Nationale Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Een week waarin iedereen kan komen kijken hoe de zorg en welzijn ècht werkt om zo met eigen ogen te ervaren wat voor fantastisch werk er in deze sector gedaan wordt. Om deze speciale week en vooral het werken in de ouderenzorg en thuiszorg extra onder de aandacht te brengen gaat Attent Zorg en Behandeling op tour met de Ik doe ertoe!- tourbus. In plaats van dat we de mensen naar ons toe laten komen, zoeken we dit jaar de mensen zoveel mogelijk op.

Wil je weten waar je ons kunt vinden tijdens de Week van Zorg en Welzijn?
Klik hier!

 

Terug naar het overzicht

Laatste tweets

Samen met Multicultureel Platform Rheden hebben wij afgelopen zaterdag een voorjaarsmarkt bij onze locatie Rhederho… twitter.com/i/web/status/1…