Parkfeest ‘Amsterdam’ bij Regina Pacis


Het thema ‘Amsterdam’ bleek en schot in de roos voor het Parkfeest van locatie Regina Pacis op 5 juli. De cliënten maakten met hun begeleiders een rondgang door het park. Zij gingen in vogelvlucht langs de Albert Cuyp, Artis, de Wallen, café Bolle Jan, het Waterlooplein, de Dam, het Rijksmuseum en de IJ-haven.
Overal was er bedrijvigheid.

Modelboten voeren op de vijver, theater op de Dam, tal van dieren in Artis, een Piepshow op de Wallen en Rembrandt zelf in het Rijksmuseum. Johnny Jordaan, Tante Leen, André Hazes en de Jantjes kwamen weer even tot leven in café Bolle Jan. En er was natuurlijk een echt Pierement.

En wat te denken van de inwendige mens. Deze kon zich te goed doen aan hamburgers, stroopwafels, poffertjes, vis, patat in een puntzak en ijs. Een lekkere temperatuur en een vrolijk zonnetje maakte het verhaal compleet.  Iedereen heeft erg genoten zoals blijkt uit de vele reacties en leuke foto’s die gemaakt zijn (zie hieronder).

 

Terug naar het overzicht

Laatste tweets

3 okt info-avond 'Dementie; Langer thuis wonen met een beetje ondersteuning aan de zijlijn' # Intermezzo @attentzenb bit.ly/2h9DgzL