Gezellige voorjaarsmarkt in De Oude Plataan in Dieren


Op 6 april 2019 is er weer een gezellige jaarlijkse voorjaarsmarkt van 11.00 tot 15.00 uur in De Oude Plataan, zorglocatie van Attent Zorg en Behandeling. Er zijn verschillende leuke kramen met snuisterijen, kaarten, bloemen, zelfgemaakte spullen, keramiek, poffertjes, ijs, oliebollen, broodjes en een loterij met prachtige prijzen.

De opbrengst van de voorjaarsmarkt zal ten goede komen aan activiteiten voor bewoners van De Oude Plataan. De opbrengst van de taartverkoop en ijs komt ten goede aan de Stichting Vrienden van De Oude Plataan.

De medewerkers van De Oude Plataan kunnen nog spullen voor de verkoop gebruiken (geen televisies, koelkasten, e.d.). Deze spullen of kleding kunt u inleveren op de volgende datum: Vrijdag 5 april van 19.00 tot 20.00 uur in de Oude Plataan. Mocht het niet lukken op deze dag, dan kunt u contact opnemen met Dhr. E. de Vink telefoonnummer 0313-421884.

Adresgegevens:
De Oude Plataan
Zutphensestraatweg 5
6953 CG Dieren

U bent van harte welkom op 6 april!

Terug naar het overzicht

Laatste tweets

Samen met Multicultureel Platform Rheden hebben wij afgelopen zaterdag een voorjaarsmarkt bij onze locatie Rhederho… twitter.com/i/web/status/1…