Eerste Lustrum Kastanjehof


In het kader van het eerste Lustrum hebben wij afgelopen week een feestweek gehouden in Kastanjehof. Cliënten, medewerkers, vrijwilligers, familieleden en mantelzorgers hebben genoten van alle activiteiten die door medewerkers van Kastanjehof zijn georganiseerd.

In het weekend van 23 en 24 september zijn medewerkers al begonnen met het versieren van de locatie, slingers en ballonnen werden opgehangen.

Op maandagochtend 25 september zaten alle cliënten, medewerkers, vrijwilligers en familieleden bij elkaar om onder het genot van een kopje koffie met een gebakje en de muzikale omlijsting van Hans Vestering de feestweek te openen.

In de middag hebben we Oud Hollandse spelletjes gedaan en genoten van snoep uit grootmoeders tijd.

Dinsdag 26 september kwam Marchabelle een mooi optreden verzorgen, liedjes die een feest van herkenning waren voor cliënten, ze waren weer even terug in de tijd.

Woensdag hebben we allerlei dieren op bezoek gehad in Kastanjehof, honden, schildpadden, duiven en een konijn. Cliënten vonden dit geweldig voor sommige cliënten was het erg lang geleden dat ze dieren hebben geknuffeld. Mevrouw Pas zoekt voorzichtig contact met het konijn.

Meneer Kruk met de schildpadden.

Ook kwam de ijscokar nog langs op de afdeling en verraste cliënten met een heerlijk ijsje van Marijs ijs.

Donderdagmiddag hebben we Bingo gepeeld, cliënten vinden het iedere keer weer leuk om dit spel te spelen dus ook met de feestweek kon dit niet ontbreken. Na een aantal valse bingo’s en het zingen van valse liedjes waar wij door de prijsjes heen en was het tijd voor de bitterballen.

Vrijdag 29 september was de laatste dag van onze feestweek, in de middag kwam Diva Leonie van der Wal van Diva Dichtbij een mooi en ontroerend optreden verzorgen. Met haar prachtige stem en warme bejegening wist ze cliënten en medewerkers echt te raken.

Cliënten, familie en verwanten, vrijwilligers en medewerkers hebben de feestweek gezamenlijk afgesloten met een warm en koud buffet. Er was een ontspannen en gezellige sfeer. We kijken terug op een erg mooie week; een week vol gezelligheid en leuke activiteiten waar ontmoeting tussen cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers centraal stond.

Terug naar het overzicht

Laatste tweets