De Week van Zorg en Welzijn is van start gegaan!


Vandaag, op 11 maart, is de Week van Zorg en Welzijn weer van start gegaan. Dit houdt in dat er vandaag op een aantal van onze locaties al diverse activiteiten te vinden waren.

Leerlingen van Het Rheden Dieren organiseerden vandaag de activiteiten voor Beverode en Hofstaete. In Beverode kwamen leerlingen verschillende spellen doen met onze cliënten. Denk hierbij aan ganzenbord, memory en sjoelen. Ook bij Hofstaete hebben de cliënten een leuke ochtend gehad, dankzij de heerlijke hapjes die de leerlingen samen met hen hebben gemaakt.

 

Nora (14 jaar)
‘Ik vind het heel gezellig om met oudere mensen een activiteit te doen. Het doet me denken aan mijn eigen oma. Met haar heb ik vaak lekkere fruitsalades gemaakt. Zelf wil ik later niet in de zorg werken, maar wil heel graag de kant op van industrieelontwerp of iets doen met musicals. ‘

Shuruscka  (14 jaar)
‘Ik houd ervan om opa’s en oma’s te helpen. Iedere vrijdag ga ik naar mijn eigen opa en oma. Dan gaan we samen koken en blijf ik het hele weekend bij ze. Later wil graag iets richting geneeskunde, psychologie gaan doen en misschien wel in de ouderenzorg.’

Ook bij De Boomgaard werd er in het kader van de Week van Zorg en Welzijn een activiteit georganiseerd, namelijk een belevingsconcert door onze collega's. Er werden liedjes gezongen, gedanst en muziek gemaakt. Onze cliënten van De Boomgaard waren erg enthousiast!

We kijken uit naar de rest van de activiteiten tijdens deze week!

 

Terug naar het overzicht

Laatste tweets