De “Sunny Boys” spelen tijdens de vrijwilligersactie NLdoet bij Tertzio


Afgelopen vrijdag 15 maart was er een dansmiddag op live muziek te vinden bij de locatie Tertzio. Deze middag werd door de vrijwilligersactie ‘NLdoet’ van het Oranje Fonds georganiseerd, voor onze bewoners van deze locatie.

Naast onze vaste vrijwilligers van Tertzio hebben zes nieuwe vrijwilligers zich speciaal voor deze middag aangemeld, om er samen met onze bewoners een mooie dansmiddag van te maken met persoonlijke aandacht en veel plezier. Er was veel enthousiasme te zien en de dansmiddag werd erg goed ontvangen door iedereen. De dansvloer stond vol met dansende mensen en er werd uit volle borst meegezongen. Ook hebben we een heerlijke appeltaart gekregen van vrijwilligerssteunpunt Forte Welzijn Overbetuwe.

De succesvolle dansmiddag was mede te danken aan de band de “Sunny Boys” uit Groesbeek. De band bestaat uit Piet (drum en zang) en Jan (keyboard en zang), die jaren afzonderlijk van elkaar in dansorkesten hebben gespeeld en sinds drie jaar samen spelen. Zij hebben voor een goede sfeer gezorgd met hun muziek; van Nederlandse hits van vroeger en nu tot Duitse schlagers.

Wij vonden het een geweldige middag die zeker voor herhaling vatbaar is! 

Terug naar het overzicht

Laatste tweets