De Betuwe Bastards rijden voor bewoners van Tertzio in Elst


Twee ondernemers uit Elst, Marcel Veenstra en Roel van Setten, zijn door de organisatie van Mysteryroads gevraagd om mee te rijden tijdens de Mysteryroads, editie van 2018. Ze gaan in de periode van 13 januari tot en met 21 januari rijden voor de bewoners van Tertzio!

In Tertzio is de rally van ‘ONS TEAM’ op gezette tijden te volgen via het grote scherm in het Grand Café.

Onvergetelijke dag bewoners Tertzio

De Betuwe Bastards hebben zich tot doel gesteld om geld op te halen voor de bewoners van Tertzio om hen op deze manier een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen. Met de opbrengst van het sponsorgeld willen zij bijvoorbeeld een dagje met de bewoners naar de dierentuin of ze een keer trakteren op een mooi optreden.

Achtergrondinformatie Mysteryroads

Mystery Roads Adventures organiseert ieder jaar de meest mysterieuze autotoertocht van Europa. Het enige dat deelnemers weten zijn de start- en finishlocatie. De route in de tussenliggende periode van 9 dagen is geheel onbekend. De reis is nooit hetzelfde; ieder jaar wordt een ander deel van Europa (en mogelijk daarbuiten) bezocht. Eerdere edities gingen onder andere via Rusland naar de Noordkaap, waar de deelnemers walvissen spotten. En via de Amalfiroute (een prachtig kustgebied in Italië waar kliffen uit de zee oprijzen en middeleeuwse dorpjes in de heuvels zijn te bewonderen) naar Athene.

Start en finish

De start van Mystery Roads editie 2018 is op zaterdagmorgen 13 januari 2018.

U bent vanaf 08.00 uur van harte welkom bij de herenboerderij De Hucht aan de Stationsstraat 24 te Elst GLD. Deze editie zal Erik de Zwart (ambassadeur Stichting Beat Batten) de start voor zijn rekening nemen. Erik zal vanaf 10.00 uur de teams naar de onbekende wegen in Europa gaan sturen. Op zondagmiddag 21 januari 2018 komen de teams terug uit Europa en bent u welkom om hen een warm onthaal te geven vanaf 15.00 uur bij De Hucht aan de Stationsstraat in Elst.

Dankbaar

Als Attent-zijnde zijn we enorm blij en dankbaar dat deze mannen zich zo inzetten voor de bewoners van Tertzio en we wensen Marcel en Roel dan ook heel veel plezier en succes toe tijdens dit avontuur!

Terug naar het overzicht

Laatste tweets